30 Ocak 2008 Çarşamba

Geç Gelen Bahar’ın Genç Oyuncusu Sevil Uyar


Geç Gelen Bahar’ın Genç Oyuncusu Sevil Uyar: Oyunculuğu mankenlikten daha çok seviyorum

Atv’nin yeni dizisi "Geç Gelen Bahar”ın genç oyuncusu Sevil Uyar, "Oyunculuk git gide çok hoşuma gidiyor. Açıkçası mankenlikten böyle keyif almamıştım" diyor.

Senaryosunu Davut Kayacı ve Yılmaz Okumuş’un yazdığı, bir aşk öyküsünün anlatıldığı “Geç Gelen Bahar" önümüzdeki hafta izleyici karşısına çıkacak. Dizinin başrol oyuncularından Sevil Uyar Geç Gelen Bahar’ın reyting rekorları kıracağını söylüyor.

KAMERA BÜYÜLÜ BİR ŞEY

Genç oyuncu dizideki rolünü şöyle anlatıyor: “Zengin bir ailenin kızı rolündeyim. Bu rolü kendimle çok benzetiyorum. Çünkü dizideki genç kız da tıpkı benim gibi ailesiyle dikleşiyor. Sadece kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor. Doğru bildiği yolda tıpkı benim gibi hiç durmadan ilerliyor.” Oyunculuğa günden güne ısındığını belirten Uyar, “Oyunculuk hoşuma gidiyor. Açıkçası mankenlikten çok daha seviyorum. Kameranın karşısındayken adeta kendimden geçiyorum. O ekran bence büyülü. Oyunculukta kendimi geliştirmek için çok çalışacağım" dedi.

Geç gelen bahar tanıtım fragmanı 2

Geç gelen bahar tanıtım fragmanı

Geç gelen bahar dizi resimleri



















Geç gelen bahar hikayesi

Ünlü bir romancı olan Sennur Değer’in (Neriman Uğur) işadamı eşi Fikret Değer’in ( Tuğrul Meteer) otomobili, bir gece yarısı, kapısı açık vaziyette Boğaziçi köprüsünde bulunur. Funda Değer (Sevil Uyar) annesiyle birlikte babası Fikret Değer’in sırra kadem bastığı o gecenin gizini çözmek için mücadele ederlerken, Balat’ın iki kanka delikanlısı; Gardiyan Hamit (Turan Özdemir) in oğlu Yılmaz (Baran Ayhan) ve Semiha’nın (Şebnem Dilligil) oğlu Ali(Caner Cindoruk) ile hiç akla gelmeyecek şekilde hayatları kesişir. İki kafadar bambaşka bir şeyi ararken hiç farkında olmadan Fikret Değer’in sakladığı sırrı keşfederler. Umuda yolculuklarının hüsranla sonuçlandığı noktada, Değer ailesine umut kapısı açtıklarından habersizdirler. Farkında oldukları tek şey; birbiriyle ölümüne arkadaş olan iki kankanın arasına çıkmak bilmeyen bir şeyin girdiğidir; Funda, yani aşk… "Geç Gelen Bahar" 30 Ocak Çarşamba akşamı 22:20 atv'de başlıyor!

Geç gelen bahar dizi yapım ekibi

GEÇ GELEN BAHAR DİZİ YAPIM EKİBİ

Yönetmen
Adnan Güler


Yapım
Rüya Film


Proje - Tasarım
Davut Kayacı


Uygulayıcı Yapımcı
Mesut Özen


Senaryo
Davut Kayacı - Yılmaz Okumuş


Müzik
Serkan Akgün


Genel Koordinatör
Muharrem Gürer


Yardımcı Yönetmen
Hilal Ulusev


Yapım Koordinatörü
Uğur Armutcu


Kurgu
Yakup Baysal


Grafik
Menderes Karcı


Işık
Haydar Tuna


Kamareman
Cihan Elmas


Sanat Yönetmeni
Şebnem Tezcan

Oyuncu kadrosu

Dizi Oyuncu Kadrosu



 

  
Caner Cindoruk
( Ali ) 

 Sevil  Uyar   unda )

 Neriman Uğur
( Sennur )
 Tuğrul Meteer
( Fikret )

 Ümit Acar

(Balıkçı Remzi)
 

GEÇ GELEN BAHAR


Bölüm 1 / Yeni Dizi - 30 Ocak Çarşamba
22:20'de
Ünlü bir romancı olan Sennur Değer’in (Neriman Uğur) işadamı eşi Fikret Değer’in ( Tuğrul Meteer) otomobili, bir gece yarısı, kapısı açık vaziyette Boğaziçi köprüsünde bulunur. Funda Değer (Sevil Uyar) annesiyle birlikte babası Fikret Değer’in sırra kadem bastığı o gecenin gizini çözmek için mücadele ederlerken, Balat’ın iki kanka delikanlısı; Gardiyan Hamit (Turan Özdemir) in oğlu Yılmaz (Baran Ayhan) ve Semiha’nın (Şebnem Dilligil) oğlu Ali(Caner Cindoruk) ile hiç akla gelmeyecek şekilde hayatları kesişir. İki kafadar bambaşka bir şeyi ararken hiç farkında olmadan Fikret Değer’in sakladığı sırrı keşfederler. Umuda yolculuklarının hüsranla sonuçlandığı noktada, Değer ailesine umut kapısı açtıklarından habersizdirler. Farkında oldukları tek şey; birbiriyle ölümüne arkadaş olan iki kankanın arasına çıkmak bilmeyen bir şeyin girdiğidir; Funda, yani aşk… "Geç Gelen Bahar" çok yakında atv'de başlıyor!